Over Innova Tax Free

INNOVA TAXFREE GROUP is een bedrijf gespecialiseerd in btw-teruggave voor buitenlandse toeristen (‘Tax Free’). Opgericht in Spanje en tegenwoordig aanwezig in de grote Europese landen waar het naast ‘Tax Free’ ook marketing- en communicatiediensten levert.

Onze Tax Free-service biedt alle administratieve en boekhoudkundige procedures betreffende btw-teruggave gratis aan merken en retailers. Ons doel is om de best beschikbare oplossing te bieden voor onze partners, zodat zij al het potentieel kunnen vervullen en maximaal kunnen profiteren van hun belastingvrije service.

INNOVA TAXFREE GROUP ontwikkelt voortdurend nieuwe tools en technologische oplossingen die de communicatiemiddelen tussen winkeliers en toeristische kopers bieden.

De erkende internationale ervaring van INNOVA TAXFREE GROUP heeft het mogelijk gemaakt om een ​​zeer gewaardeerde intermediair te worden bij het openbaar bestuur, overheidsinstanties en internationale organisaties in zaken die verband houden met ‘Tax Free’ en toerisme in het algemeen.

INNOVA TAXFREE GROUP is een bedrijf van de Euronet Worldwide-groep.

SeeRetailers is de exclusieve partner van Innova TaxFree in de Benelux.

Terug naar home